Ugrás a tartalomra
Magyar rendőrség bekíséri a határsértőket

Magyar rendőri kontingens indult Szerbiába és Észak-Macedóniába

2019-07-25
08:42
Forrás
MTI
A határok védelmének megerősítésére Szerbiába 35-en, Észak-Macedóniába pedig 40-en utaznak - közölte a Magyar Rendőrség.

Az alakulatok járőrszolgálatot látnak majd el, hogy megelőzzék és felderítsék a jogellenes határátlépéseket. Közreműködnek az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában is. A kontingensek terepjárókkal, hőkamerával támogatják a határok védelmét.

Magyarország
Észak-Macedónia
rendőrség
védelem

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.