Ugrás a tartalomra
kji.hu

A Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében - konferencia Budapesten

2019-11-12
15:25
2019-11-12
19:55
A határon túli magyar kisebbségi jogvédelem aktuális tapasztalatait összegzik Budapesten a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának dísztermében november 28-tól 30-ig.

Az esemény a Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében címet viseli. A konferencia célja az egyes régiók civil jogvédőinek, jogászainak és ügyvédjeinek kölcsönönös tájékoztatása, valamint új információk szerzése és kapcsolatok építése. A megnyitón beszédet mond Potápi Árpád János, magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Szili Katalin magyar miniszterelnöki megbízott. A három nap alatt számos szakember és politikus előadásait hallhatják az érdeklődők.

A részletes programért kattintson ide: A Magyarok jogvédelme a Kárpát-medencében rendezvény programja

magyarság
jogvédelem
Kárpát-medence
jogi kar

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.