Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Magyarország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

2019-08-09
22:26
2019-08-09
22:39
Forrás
MTI
A hőség miatt csaknem egész Magyarország területére elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A riasztás érvényes például Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyére és a fővárosra is. A középhőmérséklet az északkeleti tájak kivételével már nagyobb területen emelkedhet 25 fok fölé, néhol 27 fok közelébe. A legmagasabb hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul. Szombat estétől, késő estétől jobb eséllyel a Dunántúl északi felén helyenként kialakulhat zivatar, erős vagy viharos szél és felhőszakadás kíséretében. A zivatarveszély miatt Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

hőség
hőségriadó
hőségriasztás
figyelmeztetés

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.