Ugrás a tartalomra
Hókotró az úton
MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarországon már járhatóak az utak

2019-01-12
16:38
2019-01-12
16:59
Forrás
hirado.hu
Normalizálódni látszanak Magyarországon a hófúvás okozta gondok.

Az elmúlt napokban egész Magyarországot belepte a hó. Sok helyen akadozott a közlekedés. A hóesésben elakadó és árokba csúszó járműveket mentettek a tűzoltók. Az illetékesek szerint a főutak az ország nagy részén már vizesek, de a mellékutakon még csúszósak lehetnek az útviszonyok. A magyar Országos Meteorológiai Szolgálat az elkövetkező napokban is hószállingózásra, ónos esőre figyelmeztet. Az északi megyékben kisebb hózápor is kialakulhat - írják figyelmeztetésükben.

havazás
Magyarország

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.