Ugrás a tartalomra
MTI/Bodnár Boglárka

Magyarországon nemzeti konzultáció indulhat a szankciókról

2022.09.22
18:41
2022.09.22
18:48
Forrás
hirado.hu
A megnövekedett energiaárak gazdasági visszaeséshez vezethetnek – figyelmeztetett Kocsis Máté.

Nemzeti konzultáció indulhat Magyarországon a háborús szankciókról - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté közölte: a Fidesz és a KDNP képviselőcsoportja felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a szankciókról, így Európában a magyarok lesznek az elsők, akik elmondhatják a véleményüket ennek kapcsán. Kocsis Máté kiemelte, hogy az uniós szankciók hatására Oroszország sokkal gazdagabb lett, Európa pedig szegényebb.

A brüsszeli szankciók kárt okoznak a gazdaságokban és a háztartásokban egyaránt.Kocsis Máté elmondta: a kormány azon fog dolgozni a parlament őszi ülésszakában, hogy ne legyenek szankciók.

szankciók
Kocsis Máté

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.