Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarországon szélre, hófúvásra, extrém hidegre figyelmeztetnek

2019-01-11
09:15
Forrás
hirado.hu
Péntekre a magyar meteorológiai szolgálat több megyére figyelmeztetést adott ki az erős széllökések, hófúvás és a szélsőséges hideg veszélye miatt.

Vörös figyelmeztetés van érvényben csütörtök estétől az észak-magyarországi és az észak-alföldi régióban a rendkívüli hideg miatt. Északkeleten az erős szél, a határnál már-már viharossá fokozódhat és a lehullott havat hótorlaszokba hordhatja. Ennek ellenére az Északi-középhegységben délelőtt fokozatosan -15 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. Délutántól pedig megszűnik a hófúvás. 

Magyarország
hideg
figyelmeztetés

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.