Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarországon is tombol a kánikula

2019-06-26
12:33
Forrás
MTI
Országszerte figyelmeztetés van érvényben a magas hőhullám miatt.

A napi középhőmérséklet egyre több helyen elérheti a 25 Celsius fokot, az Észak-Dunántúlon, a főváros térségében és a Dél-Alföldön pedig a 27 fokot is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 35 fok között alakul. Késő estére sem várható felfrissülés, akkor 24 és 29 fok közé hűl le a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

hőség
Magyarország

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.