Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarországon is tombol a kánikula

2019-06-26
12:33
Forrás
MTI
Országszerte figyelmeztetés van érvényben a magas hőhullám miatt.

A napi középhőmérséklet egyre több helyen elérheti a 25 Celsius fokot, az Észak-Dunántúlon, a főváros térségében és a Dél-Alföldön pedig a 27 fokot is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 35 fok között alakul. Késő estére sem várható felfrissülés, akkor 24 és 29 fok közé hűl le a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

hőség
Magyarország

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.