Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megérkeztek a zivatarok Magyarországra

2019-06-16
17:10
Forrás
Index.hu, HVG
A radarképeken is jól látszanak már a heves viharok a Balatontól, illetve a magyar fővárostól délre húzódó, délkelet felé közelítő sávban.

Az elkövetkező órákban a Dél-Alföldön, a Duna-Tisza közén, illetve a Tisza vonalától keletre ér oda az időjárási frontvonal. A zivatarok felhőszakadással, jégesővel, illetve 60-70, helyenként 80-100 km/h-s szélrohamokkal érkezhetnek. Heves zivatarok legnagyobb eséllyel az Alföldön, Magyarország középső részén és a Dél-Dunántúlon várhatók.

időjárás
zivatar
eső

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Imola - Gyermekopera

Az Imola gyermekopera egy olyan projekt, melyet Szabadka kulturális örökségének ápolására és a Kisbajmokban található szélmalom 150 éves évfordulójának megünneplésére dolgoztak ki.
11:02, Frissítve: 11:19

Kishegyesen kezdte a tájolást a Tanyaszínház

Elkezdődött az echós színház turnéja. A premier előtt idén két helyszínen is látható az Y-elágazás, a Tanyaszínház ősbemutatója. A huszonöt tájolási helyszín közül szerdán az elsőt kipipálták.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.