Ugrás a tartalomra
hatar_Horgos

Meghosszabbították a röszkei közúti határátkelőhely nyitvatartását

2018-07-13
13:27
2018-07-13
22:54
Forrás
MTI
A nyári idegenforgalmi időszakra való tekintettel hosszított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétfőtől - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az utazók számára a Horgos 2-Röszke 2 néven is ismert határátkelőhely a hónap végéig este tíz óráig tart nyitva. A többi határátkelőhely az eddig megszokott módon működik: a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőhely 24 órában, míg az Ásotthalom-Királyhalom és a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között.

Szabó Szilvia szóvivő, Csongrád Megyei RFK, Magyarország: „A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszított nyitva tartással dolgozik a Röszke közúti határátkelőhely. Nagyon fontos, hogy a közúti határátkelőről beszélünk. Az átkelőhely július 16-ától, azaz hátfőtől július 31-éig reggel 7 és este 10 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében, így például a Röszke és a Csanádpalota autópálya átkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg az Ásotthalom és Tiszasziget közúti határátkelőhely a szokások rendben, azaz 7 és 19 óra között működik.”

Röszke
határ
átkelő
nyitvatartás

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.