Ugrás a tartalomra
hatar_Horgos

Meghosszabbították a röszkei közúti határátkelőhely nyitvatartását

2018-07-13
13:27
2018-07-13
22:54
Forrás
MTI
A nyári idegenforgalmi időszakra való tekintettel hosszított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétfőtől - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az utazók számára a Horgos 2-Röszke 2 néven is ismert határátkelőhely a hónap végéig este tíz óráig tart nyitva. A többi határátkelőhely az eddig megszokott módon működik: a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőhely 24 órában, míg az Ásotthalom-Királyhalom és a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között.

Szabó Szilvia szóvivő, Csongrád Megyei RFK, Magyarország: „A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszított nyitva tartással dolgozik a Röszke közúti határátkelőhely. Nagyon fontos, hogy a közúti határátkelőről beszélünk. Az átkelőhely július 16-ától, azaz hátfőtől július 31-éig reggel 7 és este 10 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében, így például a Röszke és a Csanádpalota autópálya átkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg az Ásotthalom és Tiszasziget közúti határátkelőhely a szokások rendben, azaz 7 és 19 óra között működik.”

Röszke
határ
átkelő
nyitvatartás

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.