Ugrás a tartalomra
hatar_Horgos

Meghosszabbították a röszkei közúti határátkelőhely nyitvatartását

2018-07-13
13:27
2018-07-13
22:54
Forrás
MTI
A nyári idegenforgalmi időszakra való tekintettel hosszított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétfőtől - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az utazók számára a Horgos 2-Röszke 2 néven is ismert határátkelőhely a hónap végéig este tíz óráig tart nyitva. A többi határátkelőhely az eddig megszokott módon működik: a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőhely 24 órában, míg az Ásotthalom-Királyhalom és a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között.

Szabó Szilvia szóvivő, Csongrád Megyei RFK, Magyarország: „A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszított nyitva tartással dolgozik a Röszke közúti határátkelőhely. Nagyon fontos, hogy a közúti határátkelőről beszélünk. Az átkelőhely július 16-ától, azaz hátfőtől július 31-éig reggel 7 és este 10 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében, így például a Röszke és a Csanádpalota autópálya átkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg az Ásotthalom és Tiszasziget közúti határátkelőhely a szokások rendben, azaz 7 és 19 óra között működik.”

Röszke
határ
átkelő
nyitvatartás

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.