Ugrás a tartalomra
hatar_Horgos

Meghosszabbították a röszkei közúti határátkelőhely nyitvatartását

2018-07-13
13:27
2018-07-13
22:54
Forrás
MTI
A nyári idegenforgalmi időszakra való tekintettel hosszított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétfőtől - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az utazók számára a Horgos 2-Röszke 2 néven is ismert határátkelőhely a hónap végéig este tíz óráig tart nyitva. A többi határátkelőhely az eddig megszokott módon működik: a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőhely 24 órában, míg az Ásotthalom-Királyhalom és a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között.

Szabó Szilvia szóvivő, Csongrád Megyei RFK, Magyarország: „A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszított nyitva tartással dolgozik a Röszke közúti határátkelőhely. Nagyon fontos, hogy a közúti határátkelőről beszélünk. Az átkelőhely július 16-ától, azaz hátfőtől július 31-éig reggel 7 és este 10 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik Csongrád megyében, így például a Röszke és a Csanádpalota autópálya átkelőhely 24 órában, a Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg az Ásotthalom és Tiszasziget közúti határátkelőhely a szokások rendben, azaz 7 és 19 óra között működik.”

Röszke
határ
átkelő
nyitvatartás

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű