Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Megvan a 4 millió beoltott Magyarországon

2021.04.30
20:24
2021.04.30
20:45
Forrás
MTI
Orbán Viktor: 4 millió beoltott - Magyarország az élvonalban. Életbe léphetnek az új szabályok.

Négymillió magyar már megkapta a koronavírus elleni védőoltást - erről tett közzé egy rövid videót a magyar miniszterelnök pénteken este Facebook-oldalán. Orbán Viktor hozzátette: "Oltani, oltani, oltani! Folytatjuk!."

A magyar kormányfő előzőleg beszélt arról, hogy pénteken biztos eléri a négymilliót a beoltottak száma, így szombaton életbe léphetnek az új szabályok. Így a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, este 11 óráig lehetnek nyitva a boltok és a vendéglátóhelyek. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílnak a vendéglátóhelyek belső terei, a szállodák, a szabadidős létesítmények, az állatkertek, múzeumok, mozik, színházak, edzőtermek és sportesemények, és ezeket a helyeket rokon kíséretében kiskorúak is látogathatják - sorolta a kormányfő.

Orbán Viktor
védőoltás
vakcina

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű