Ugrás a tartalomra
MTI/Vajda János

Megvan az 5 millió beoltott ember Magyarországon

2021.05.22
21:29
Forrás
Facebook
A hírt a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor közölte a közösségi médiában közzétett posztjában.

Ez egyebek mellett azt jelenti, hogy Magyarországon nem kell többé maszkot viselni a közterületeken. Kedves maszk, goodbye! - írta videója alá Orbán.

„Megvan az ötmilliomodik magyar állampolgár is. Hónapok óta mondjuk, hogy ha vissza akarjuk kapni a normális, egészséges, derűs életünket, akkor a vírussal szemben az oltással védekezhetünk sikeresen. Ezt a célt most elértük, mindenkinek köszönetet szeretnék mondani, aki beletette ebbe a munkáját. Azoknak is, akik bátrak voltak és vállalták, hogy beoltatják magukat. Akik nem tették, őket kérem, hogy az eredmények megőrzése érdekében vegyék fel az oltást. Az Operatív Törzs úgy döntött, hogy a mai naptól nem kell maszkot viselnünk a szabadtéren, az utcán sem, a köztereken sem: ez azt jelenti, hogy búcsút inthetünk a maszkunknak, elköszönhetünk tőle, itt a vége, fuss el véle, kedves maszk, viszontlátásra, goodbye” - fogalmaz a videóban Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Magyarország
koronavírus
enyhítés
Orbán Viktor

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.