Ugrás a tartalomra
Pixabay/roemi62/illusztráció

Montenegró ingyenes PCR-teszttel várja a turistákat

2021.05.13
11:02
Forrás
MTI
Ingyenes PCR-tesztet végeznek Montenegróban azon turisták számára, akiknek negatív koronavírustesztre van szükségük a hazatéréshez - közölte a montenegrói egészségügyi minisztérium.

A tengerparti ország idegenforgalma tavaly nagy gazdasági kieséssel zárt az utazási korlátozások miatt. A szükséges tesztek költségeinek eltörlésével a turizmus újraéledését remélik. Szerbia állampolgárai egyébként bármiféle teszt nélkül utazhatnak Montenegróba, Magyarország állampolgárai pedig magyar védettségi igazolvány felmutatásával nyaralhatnak a tengerparti országban, karanténkötelezettség nélkül.

Montenegró
PCR-teszt

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.