Ugrás a tartalomra

Montenegró nyit

2021.05.15
10:20
2021.05.15
10:28
Forrás
MTI
Jövő héten nyitja meg határait Montenegró a turisták előtt.

Az Adria-parti ország a turizmus újraéledését reméli, abban bíznak, hogy idén már a szálláshelyek telítettsége megközelíti a járvány előtti időszakét. Egyébként a montenegrói kormány döntése értelmében már ingyenesen végzik el a PCR-tesztet azon turisták számára, akiknek negatív koronavírustesztre van szükségük a hazatéréshez.

A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma szombatra Montenegróban 84-gyel 98 703-ra növekedett. A járvány halálos áldozatainak száma az országban az utóbbi 24 órában öttel 1556-ra emelkedett.

Montenegró
turista
nyitás

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.