Ugrás a tartalomra
Pixabay/falco

Montenegróban ismét kijárási tilalmat vezettek be

2021.02.11
09:54
Forrás
MTI
Csütörtöktől ismét kijárási tilalmat vezettek be Montenegróban a koronavírus-járvány miatt, így 21 órától másnap reggel ötig tilos az utcára lépni - közölte reggeli műsorában a montenegrói közszolgálati televízió.

Emellett betiltják a városok közötti közlekedést a hét végén, a legtöbb fertőzöttel rendelkező településeken, Budván és Tivatban pedig betiltották a tömeges rendezvényeket, valamint bezárták a vendéglátóhelyeket és az oktatási-nevelési intézményeket.

A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma csütörtökre Észak-Macedóniában 389-cel 95 754-re, Montenegróban 623-mal 66 857-re, Bosznia-Hercegovinában pedig 253-mal 124 749-re növekedett.

A járvány halálos áldozatainak száma Észak-Macedóniában néggyel 2959-re, Montenegróban kilenccel 861-re, Bosznia-Hercegovinában pedig 19-cel 4843-ra nőtt.

Montenegró
kijárási tilalom
koronavírus

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően