Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Attila

Nagy István: Az idei az építkezés éve az agráriumban

2019.04.02
19:23
2019.04.02
19:51
Forrás
MTI
2019 az építkezés éve az agráriumban - jelentette ki Nagy István magyarországi agrárminiszter Mezőtúron.

A politikus kifejtette: a vidékfejlesztési források nagy része már a gazdák kezében van, hiszen a rendszerváltás óta hiányzó befektetések most tudnak megvalósulni a mezőgazdaságban. Annak idején a különböző üzemek privatizálása során nem fejlesztették azokat, a magyar gazdaságot a befektetők piacként használták a saját termékeik behozatalára - tette hozzá az agrárminiszter.

Nagy István

Most

20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.
16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.