Ugrás a tartalomra
Facebook/Magyarország Kormánya

A napokban indítják a konzultációt az élet újraindításáról Magyarországon

2021.02.17
12:13
Forrás
hirado.hu
A főbb témákat Dömötör Csaba, a magyar Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára ismertette.

A kérdések között szerepel egyebek mellett, hogy a korlátozó intézkedéseket fokozatosan vagy a járvány végén egy lépésben oldják-e fel, illetve hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők kapjanak-e felmentést egyes korlátozó intézkedések alól. Érintik az este nyolc órási kijárási tilalmat, és több kérdés vonatkozik majd az éttermek, szállodák és a sportlétesítmények újranyitására is. A válaszadók elmondhatják a véleményüket arról, hogy egyetértenek-e azzal, hogy a járvány végéig csak azok a külföldiek jöhessenek Magyarországra, akiket beoltottak vagy védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Dömötör Csaba
konzultáció
újraindítás
korlátozó intézkedések
védettségi igazolvány
kijárási tilalom

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően