Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Negatív rekord Magyarországon

2020-11-21
09:40
Forrás
MTI
121 ember elhunyt egy nap alatt Magyarországon a koronavírus szövődményeinek következtében - ez az eddigi legtöbb.

Emellett újabb 4397 személynél regisztrálták a fertőzést. Magyarországon eddig több mint 170 ezer koronavírusos beteget vettek nyilvántartásba, és összesen 3689-en hunytak el a járvány kezdete óta. Több mint 40 ezer személyt már gyógyultnak nyilvánítottak. 7358 koronavírusos beteget ápolnak a magyarországi kórházakban és 599-en vannak súlyos állapotban, őket lélegeztetőgépen kezelik.

koronavírus-járvány
koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzöttek

Most

07:41, Frissítve: 08:14

Összefogással Olivér gyógyulásáért

A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.
19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.