Ugrás a tartalomra
MTI/Botár Gergely/kormany.hu

Nem zárható ki, hogy szigorítanak az intézkedéseken Magyarországon

2020-07-09
13:24
Forrás
MTI
A kedvező magyarországi folyamatok fenntartása érdekében elképzelhető a szigorítás. Akár néhány napon belül - jelentette be a magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Bár Magyarországon napról napra csökken a koronavírus-esetszám, a környező országok többségére ez nem igaz, ezért nem zárható ki, hogy a magyar kormány az operatív törzs tanácsára szigorításokat vezet be, akár a következő napokban - mondta Gulyás Gergely.

A határok nyitva vannak, lehet külföldre menni, de itthon biztonságosabb - jelentette ki a magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hozzátette: ahol Magyarországon kisebb fertőzésgóc alakult ki, oda minden esetben külföldről hozták be a vírust. Hangsúlyozta: a cél, hogy a hazai kedvező folyamatok ne forduljanak meg.

Magyarország
Gulyás Gergely
koronavírus
szigorítás

Most

16:48, Frissítve: 17:00

Jövő héten is kánikula lesz

Folytatódik a kánikula a jövő héten is térségünkben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Tegnap 36,7 Celsius-fokot mértek Budakalászon.
12:33, Frissítve: 16:24

Kikaptak a magyarkanizsai lányok Szabadkán

Nem épp jól sikerült a bemutatkozása az újonc magyarkanizsai TSC Női Labdarúgó Klubnak a szerb Szuperligában. Vajda Fangyó lányai 7:0 arányú vereséget szenvedtek a címvédő Spartacus otthonában.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.