Ugrás a tartalomra
MTI/Bruzák Noémi

Novák Katalin lett a nemzetközi Politikai Hálózat az Értékekért elnöke

2019.09.27
13:05
Forrás
MTI
A szervezet tagjai számos ország kormányzati, törvényhozási képviselői. A felkérést pénteken Lola Velarde, a testület ügyvezető igazgatója tolmácsolta.

A magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a találkozón elmondta, hogy a szervezet a család vitathatatlan jelentőségét hirdeti, továbbá a házasság, az élet, az emberi méltóság és a vallásszabadság tiszteletét. Novák Katalin 2015 óta a testület alelnöke volt.

Novák Katalin
Politikai Hálózat az Értékekért
nemzetközi

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.