Ugrás a tartalomra
MTI/Bruzák Noémi

Novák Katalin lett a nemzetközi Politikai Hálózat az Értékekért elnöke

2019-09-27
13:05
Forrás
MTI
A szervezet tagjai számos ország kormányzati, törvényhozási képviselői. A felkérést pénteken Lola Velarde, a testület ügyvezető igazgatója tolmácsolta.

A magyar Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a találkozón elmondta, hogy a szervezet a család vitathatatlan jelentőségét hirdeti, továbbá a házasság, az élet, az emberi méltóság és a vallásszabadság tiszteletét. Novák Katalin 2015 óta a testület alelnöke volt.

Novák Katalin
Politikai Hálózat az Értékekért
nemzetközi

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.