Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán-Đukanović-találkozó: Nagy eredmény a védettségi igazolványok kölcsönös elismerése

2021.05.11
17:27
Forrás
MTI
Milo Đukanović montenegrói államfőt fogadta Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

A megbeszélés fő témái közül kiemelték a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerését, ami nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.

A tárgyaláson elhangzott: kétoldalú kapcsolataik meghatározó eleme a magyar tőke erőteljes jelenléte Montenegróban, valamint az, hogy Magyarország Montenegró euro-atlanti integrációjának következetes támogatója. A magyar miniszterelnök és Milo Đukanović hangsúlyozta: csakis az oltásokkal lehet legyőzni a vírust, és csak az oltásokkal lehet újraindítani az országok gazdaságát.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor
Milo Đukanović
Magyarország
Montenegró
védettségi igazolvány
oltás
koronavírus

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.