Ugrás a tartalomra
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán: A legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága

2022.03.04
12:47
Forrás
hirado.hu
Magyarország menedék a menekülők számára, és ezzel a magyar kormánynak rengeteg feladata van - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában.

Az Ukrajnából induló válságnak az elejét látjuk, a menekültek tipikusan Ukrajna belső részéről jönnek, és van köztük magyar, ukrán és harmadik országból érkező ember is - tette hozzá a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor megköszönte a magyar emberek és főként az egyházi szervezetek munkáját, amit a menekültek megsegítésében végeznek. Azt mondta, Magyarországot baj nem érheti, csak egy esetben, ha a józan eszüket elveszítik és belesodródnak a háborúba. Ebben a konfliktusban a legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága – szögezte le a magyar kormányfő.

Orbán Viktor
Ukrajna
magyarság
menekültek

Most

13:46

Akaratlanul is elgázoljuk őket

Világszerte 150 állatpopulációt vizsgáltak a kutatók, melyeknél a halálozási okok közel egyharmadát adta a járművekkel való ütközés – ezzel megelőzve a betegségeket, a vadászatot és a ragadozókat is.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.