Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor is beoltatta magát influenza ellen

2020-10-20
18:34
2020-10-20
18:41
Forrás
Hirado.hu, Magyar Nemzet
A magyar miniszterelnök is beadatta magának az ingyenes influenza-vakcinát, amelyről Facebook-oldalán számolt be.

„Csak bátran. Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!” – ezzel a szöveggel osztották meg a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán azt a képet, amely szerint a kormányfőt is beoltották.

Az influenza elleni védőoltás felvételét kifejezetten javasolják a járványhelyzetben a szakemberek.

A magyar kormány augusztus végén jelentette be, hogy a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel ingyenesen vehető igénybe az influenza elleni védőoltás Magyarországon.

Orbán Viktor
beoltatta
influenza
ingyenes
vakcina
miniszterelnök
magyar
Magyarország

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.