Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor is beoltatta magát influenza ellen

2020-10-20
18:34
2020-10-20
18:41
Forrás
Hirado.hu, Magyar Nemzet
A magyar miniszterelnök is beadatta magának az ingyenes influenza-vakcinát, amelyről Facebook-oldalán számolt be.

„Csak bátran. Aki tudja, oltassa be magát influenza ellen!” – ezzel a szöveggel osztották meg a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán azt a képet, amely szerint a kormányfőt is beoltották.

Az influenza elleni védőoltás felvételét kifejezetten javasolják a járványhelyzetben a szakemberek.

A magyar kormány augusztus végén jelentette be, hogy a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel ingyenesen vehető igénybe az influenza elleni védőoltás Magyarországon.

Orbán Viktor
beoltatta
influenza
ingyenes
vakcina
miniszterelnök
magyar
Magyarország
járványhelyzet

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.