Ugrás a tartalomra
Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor: Gyűlik a focicsapat. Isten hozott, Bertalan

2020-10-19
10:51
2020-10-19
11:02
Forrás
Hirado.hu, Facebook/Orbán Viktor
Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája.

 A magyar miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amelyen kezében tartja legkisebb unokáját. „Gyűlik a focicsapat. Isten hozott, Bertalan" – mellékelte a Facebookra feltöltött fotóhoz Orbán Viktor. Ő a miniszterelnök legnagyobb lányának, Orbán Ráhelnek harmadik gyereke.

Orbán Viktor
unoka
Bertalan
ötödik
megszületett
magyar
miniszterelnök
fotó

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.