Ugrás a tartalomra
Pixabay/Thor_Deichmann

Ötezer felett az új fertőzöttek száma Magyarországon

2021.11.16
10:21
Forrás
koronavirus.gov.hu
545-en vannak lélegeztetőgépen.

5323 új koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak az elmúlt 24 órában Magyarországon és elhunyt 165 többségében idős, krónikus beteg - tájékoztatnak az illetékesek.

Kórházban 5811 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 545-en vannak lélegeztetőgépen.

Magyarországon a beoltottak száma meghaladta a 6 milliót, közülük mintegy 5 millió 800 ezren már a második oltást is megkapták, 1 millió 629 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

koronavírus
Magyarország
fertőzött

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.