Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor és Törőcsik Mari
Facebook / Orbán Viktor

Otthonában adta át Törőcsik Marinak a Kossuth Nagydíjat a magyar kormányfő

2019-03-17
11:52
2019-03-17
14:24
Forrás
MTI
A művész a pénteki parlamenti díjátadáson egészségi állapota miatt nem tudott jelen lenni, ezért a magyar miniszterelnök személyesen vitte el neki a díjat a Kőszeg mellett lévő faluba.
Törőcsik Mari és Orbán Viktor

Velemi otthonában adta át a Kossuth Nagydíjat Törőcsik Mari színművésznek tegnap Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Törőcsik Mari érdemes és kiváló művész részére több évtizedes pályafutása során kimagasló szakmai hozzáértéssel és alázattal megformált alakításai, ikonikus filmfőszerepek és felejthetetlen színpadi figurák sorát felvonultató, kivételesen gazdag művészi életműve elismeréseként részesült a Kossuth Nagydíjban.

Törőcsik Mari
Kossuth Nagydíj
Orbán Viktor
magyar kormányfő

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.