Ugrás a tartalomra
Facebook/Potápi Árpád János

Potápi: Az egész magyarság jövőjéről szól a 2022-es választás

2022.01.09
10:55
2022.01.09
16:03
Forrás
Facebook/Potápi Árpád János
A magyar nemzetpolitikai államtitkár szerint az egész nemzetnek előre kell mennie, nem hátra.

2022 a választás éve, amely az egész magyarság jövőjéről szól: nemcsak Magyarországnak, hanem az egész magyar nemzetnek előre kell mennie, nem hátra - mondta a Potápi Árpád János a Facebook-oldalán közzétett videóban. A magyar Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kiemelte, 2022 az egész magyar nemzetnek és azon belül a külhoni magyarságnak létkérdés. Ezért a magyar kormány nevében arra kérte a külhoni magyarokat, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a tavaszi választáson.

Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Magyarország: „Amióta nemzeti kormány van, a magyar nemzet erős és egységes. A külhoni magyarokat a nemzet elválaszthatatlan részének tekintjük, segítjük őket, hogy megőrizzék magyarságukat és szülőföldjükön tudjanak boldogulni. Támogatjuk őket abban, hogy fejleszteni tudják közösségi intézményeiket, a magyar bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, a magyar vállalkozásokat. A nemzeti kormányzás óta a Kárpát-medencét újra kitölti a magyar nemzet szellemi, kulturális és gazdasági ereje.”

2022
választás
Magyarország
külhoni magyar
szavazás
Potápi Árpád János
regisztráció

Most

13:05, Frissítve: 16:46

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.