Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rekordhétvége a szerb-magyar határon

2019-08-12
12:47
Forrás
MTI
Az idén a legtöbb, 330 ezernél is több utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, az utazók összesen 102 ezer járművel lépték át az országhatárt - írja az MTI.

A rendőrség tájékoztatása szerint a várakozási idő Röszkén Magyarország felé elérte a három órát, de kilépő oldalon is voltak olyan időszakok, amikor két órát kellett az utasoknak várakozniuk. A nem hivatalos adatok szerint ugyanakkor 6-7 órát is kellett várakozni. A megnövekedett forgalom oka, hogy a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indultak. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a következő hétvégéken ki- és belépő irányba is megnövekedett forgalom várható, azonban már Magyarország felé lesznek többen.

határforgalom
szerb-magyar határ
szerb-magyar határátkelő
határátkelés

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.