Ugrás a tartalomra
ezer forintos
Pannon RTV

Rezsiutalvány a magyarországi nyugdíjasoknak

2019-08-23
11:47
Forrás
24.hu
Minden magyarországi nyugdíjas 9000 forintos rezsiutalványt kap, a háromszor 3000 forintos bón március 31-éig használható fel gáz- és áramszámlára.

Ezt mondta a mai kormányinfón Gulyás Gergely. A magyar kancelláriaminiszter hozzátette: az utalvány szeptember 30-ig érkezik meg, először Budapesten kézbesítik, majd vidéken kapják meg az idősek. Annak felhasználásáról a héten részletes tájékoztatást adnak. Mindez a pozitív gazdasági eredmények folyománya - emelte ki a fideszes politikus. Gulyás szerint Magyarországon év végén garantált a nyugdíjprémium és a nyugdíjkiegészítés is. A kormányinfón elhangzott még: aki január és július vége között legalább három hónapig állt közfoglalkoztatásban, 54 ezer forint kiegészítést kap.

Magyarország
nyugdíj
rezsi
gázszámla
áramszámla
Gulyás Gergely

Most

10:58

Vasárnap akár 16 fok is lehet

A mai felhősödés után holnap ismét napsütésre és melegebb időjárásra van kilátás térségünkben - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
10:12, Frissítve: 11:42

Felújítják a több mint 130 éves vasutat

Felújítják a Törökbecse községhez tartozó Kumán és Beodra-Karlova közötti vasutat. A Szerbiai Vasutak Infrastruktúrája 11,4 millió eurós beruházásából a régi síneket és talpfákat is újakra cserélik.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.