Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rövid időre felszakadozhat a felhőzet

2020.12.16
06:45
2020.12.16
11:40
Forrás
Szerbiai RTV, Koponyeg.hu
Marad a borult, párás, helyenként tartósan ködös idő. Esetleg néhol, rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Szitálás, éjszaka ónos szitálás alakulhat ki, csúszóssá téve az utakat. Gyenge marad a szél.
Pannon RTV

Helyenként hideg és ködös a reggel, a magasabb tájakon erősen napos lesz az égbolt, míg az alacsonyabb részeken marad a köd a nap további részében. A keleti tájakon több lesz a felhő, de melegebb lesz a levegő hőmérséklete. A reggeli hőmérséklet -2 és 2 fok körül alakul, míg a délutáni legmagasabb hőmérséklet 5 és 10 fok körül alakul Szerbiában. A ködös és borongós időszakokat megszakíthatja egy kis napsütés.

Pannon RTV

Csütörtökön és pénteked várhatóan folytatódik a szürke, borult, párás időjárás. Továbbra is lehetnek sűrű ködfoltok ködszitálással, máshol szitálás, ónos szitálás esélyes. A hőmérsékletben sem lesz nagy változás: reggelente -1 és 2, délutánonként pedig 6-8 fok valószínű.

Szombaton maradhat a zárt ködfelhőzet, de vasárnap - az élénkülő délkeleti szélnek köszönhetően - már esély van arra, hogy néhol előbukkanjon a nap. A maximumok továbbra is 5 fok körül várhatók.

Hétfőn és kedden is folytatódhat a borongós, párás időjárás. Néhol eső, havas eső is előfordulhat.

felhőzet
ködös
időjárás
borongós
szitálás
csúszós
szél

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.