Ugrás a tartalomra
MTI/Koszticsák Szilárd

Rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre

2021.02.28
18:26
2021.02.28
18:34
Forrás
MTI
Megkezdődött a koronavírus elleni vakcina előkészítése a szállításra - mondta a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter Facebook-oldalán bejelentette: rövidesen elindul az eddigi legnagyobb orosz oltóanyag-szállítmány Budapestre. A magyar külgazdasági és külügyminiszter azt írta, Moszkvától nem messze kezdődött meg 280 ezer adag koronavírus elleni vakcina előkészítése a szállításra, amely még ma este elindul Magyarország felé. Szijjártó egyébként korábban már bejelentette, hogy kétmillió adag, vagyis egymillió ember beoltásához elegendő vakcinát vásárolt Magyarország Oroszországtól.

Szijjártó Péter
Szputnyik V
vakcina
védőoltás

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!