Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rúzsa Magdi: Te is felelős vagy! Oltass!

2021.04.20
19:57
2021.04.20
20:35
Forrás
Pannon RTV
Hogy az életünket ne csak a virtuális térben éljük, arra van szükség, hogy minél többen beoltassuk magunkat, és erre egyre több ismert személy is buzdít mindenkit.

Folyik a tömeges oltás Magyarországon és Szerbiában is. Ahhoz azonban, hogy kialakuljon a sokat emlegetett nyájimmunitás, és hogy az életünk visszatérhessen a rendes kerékvágásba, a mostaninál sokkal nagyobb kell, hogy legyen a védettek száma. Az elmúlt időszakot leginkább a művészek sínylették meg. A fellépések, a koncertek elmaradtak, egyebek mellett a zene és a színház is átkerült az online térbe.

„Ez egy jó időszak! Megjelent az új lemezem a KARMA, tombol a Szembeszél c. dalom és BE VAGYOK OLTVA!!!!!”

Írta néhány napja Facebook-oldalán Rúzsa Magdolna. A vajdasági származású énekesnő a kínai vakcinát kapta, és bejegyzésében arra buzdít mindenkit, hogy vegye fel a védőoltást, mert mint írta, csak így indulhat újra az élet.

“Ha mindenki oltat, előbb indulhat meg az életünk. Fontos, hogy mindenki dolgozni tudjon mielőbb, fontos, hogy akik egy éve bevétel nélkül vannak, el tudják tartani a családjaikat. Minden oltással egy lépést teszünk, hogy gyorsabban visszaálljunk, hogy pörögjön a gazdaságunk, hogy szabadabban lélegezzünk. Te is felelős vagy! Oltass!” – zárta bejegyzését az énekesnő.

“Szép jó napot kíván minden vajdaságinak Aranyosi Péter, ezt a maszkot le is veszem, engem már beoltottak.“

Aranyosi Péter húsvéthétfőn kapta meg a vakcinát. A Pannon RTV-nek küldött videójában a magyarországi humorista, a Dumaszínház tagja mindenkit arra buzdított, hogy vegye fel a vakcinát, és beszámolt saját élményeiről is.

A magyarországi Sugarloaf frontembere is mindenkit arra buzdít, hogy vegye fel a vakcinát. Tóth Szabi alig várja már, hogy újra koncertezhessen, és hogy Vajdaságba is ellátogathasson zenekarával.

Király Viktor is már alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra. Az énekes szerint már látni lehet a fényt az alagút végén.

Pannon RTV/Bodzsoni Péter

A vajdasági származású Csorba Lóránt tavaly átesett a koronavírus-fertőzésen. A Lóci játszik frontembere tréfásan megjegyezte, pozitív utóhatásai is vannak a betegségnek.

Kovács Ákos is átesett a koronavírus-fertőzésen – a Kossuth-díjas dalszerző erről is beszélt a Pannon Presszó vendégeként. Ákos szerint rendkívül komolyan kell venni a koronavírus-járványt, mint mondta, ő már jobban van, de hetekig küzdött a betegséggel.

Abban tehát mindannyian egyetértenek, hogy csak a vakcina védhet meg minket a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásától. És ha az egészségünk megőrzése mellett még egy jó koncertre vagy előadásra is elmehetnénk már, az már csak hab lenne a tortán.

sztár
koronavírus
oltás
Aranyosi Péter
Tóth Szabi
Király Viktor
Csorba Lóránt
Kovács Ákos

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.