Ugrás a tartalomra

Segítség.ma - Magyar szakemberek segítenek a betegeknek

2021.02.19
20:39
2021.02.19
20:49
Forrás
Pannon RTV
A platform legfontosabb célja, hogy a határon túli és a diaszpórában élő magyar betegek a lehető legkönnyebben és leggyorsabban találjanak maguknak, vagy a környezetükben élőknek anyanyelvű egészségügyi és mentálhigiénés szakembert.

A Magyar Ifjúsági Konferencia és a külhoni magyar szakmai partnereinek összefogásából jött létre a Segítség.ma online felület. Jelenlegi szakmai csapatuk a Kárpát-medence területéről, Erdélyből, Felvidékről és Magyarországról állt össze. A kezdeményezésről Vadlövő Gabriella beszélgetett Budapesten Veres Mártonnal. A Magyar Ifjúsági Konferencia elnöke az adatbázis három fontos funkciója között említette, hogy regisztrált szakemberekre lehet keresni, fel lehet venni velük a kapcsolatot, a szakemberek egymással is egyeztethetnek, valamint egy adott szakterület hallgatói szakmai gyakorlati helyet is kereshetnek a szülőföldjükön. Bővebben a Közügyekből:

Magyar Ifjúsági Konferencia
külhoni
magyar
szakember
Segítség.ma
online
felület
platform
Budapest
Veres Márton

Most

20:13

A V4-ek támogatják a Nyitott Balkán ötletét

Támogatják a visegrádi országok a nyugat-balkáni államok kezdeményezését, a Nyitott Balkán nevű ötletet, amely a Szerbia, Észak-Macedónia és Albánia közötti határok eltörlését hivatott szolgálni 2023-tól.
19:19, Frissítve: 19:56

Átlagos búzahozam, alacsony felvásárlási ár

Elégedettek az észak-bácskai gazdák az idei búzahozammal, ugyanakkor a felvásárlási árral kapcsolatban vannak fenntartásaik. Az idei évben számos időjárási hatás befolyásolta a búzatermést, valamint a minőséget is - mesélik.

Népszerű