Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Sok napsütés kis esővel

2019-07-04
21:12
Forrás
MTI, Hirado.hu, met.hu, hidmet.gov.rs
A hétvégén is nyáriasan meleg lehet, 30 fok körüli maximumokkal, sok napsütéssel. Vasárnap viszont többfelé várhatók záporok, zivatarok is – derül ki az előrejelzésekből.

Pénteken szűrt lesz a napsütés. Az ország északi felében megerősödik a szél, az esti órákban pedig az északkeleti határ közelében kialakulhat egy-egy futó zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 11–17 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értékeket is mérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 28–33 fok között lesz.

Szombaton napos idő várható, csapadék nem valószínű. A légmozgás többfelé élénk, északon helyenként erős lesz. A hőmérsékleti minimum 13–19, a maximum 29–34 fok között várható.

Vasárnap a napsütés mellett több helyen alakul ki zápor, zivatar. A legtöbb csapadék délnyugaton valószínű. Eleinte többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd megélénkül, helyenként megerősödik a szél is. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 15–21 fok lesz. Napközben 25–32 fokig melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb, nyugaton a hűvösebb – olvasható az előrejelzésben.

időjárárs
napsütés

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.

Népszerű