Ugrás a tartalomra
Gyilkosság helyszíne
FoNet/AP

Szabadon engedték a két koszovói rendőrt

2018-02-13
14:29
Forrás
Szerbiai RTV
Elengedték azt a két koszovói rendőrt, akik a gyanú szerint az Oliver Ivanović-ügy nyomozását hátráltatták. Szombaton kísérték őket be Kosovska Mitrovicában, és 48 órás őrizetbe helyezték.

Állítólag nem biztosították megfelelően a gyilkosság helyszínét a szerb politikus megölését követően, illetve a két rendőr manipulált a bizonyítékokkal. A Kosovska Mitrovica-i Alapfokú Ügyészségnél az ügy kapcsán úgy fogalmaztak: a szolgálatot teljesítő rendőrök nem végezték kellőképpen a munkájukat.

Koszovó
Oliver Ivanovic
rendőr

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.