Ugrás a tartalomra
Pixabay/zkittler

Szerb fiatalokra támadtak Brač szigetén

2019-06-10
07:27
Forrás
Index.hr, 021.rs
A horvát rendőrség két fiatalembert állított elő, akiket azzal gyanúsítanak, hogy öt személyt megtámadtak, akik közül ketten szerb nemzetiségűek - írja az Index.hr.

Az eset Supetarban történt. A rendőrség arról kapott bejelentést, hogy a településen több fiatal randalírozott és fiatalokat támadott meg. A helyszín közelében csakhamar letartóztattak egy 22 éves fiatalembert, akit alkoholos befolyásoltság miatt a kijózanítóba szállítottak. A gyanú szerint ő lehet az egyik támadó. Splitben fogtak el még egy gyanúsítottat. A horvát rendőrség szerint a 19 éves fiatal szintén részt vehetett a támadásban. A sértettek egyébként könnyebb sérüléseket szenvedtek.


Illusztráció: Pixabay/ zkittler

Horvátország

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.