Ugrás a tartalomra
Migránsok
Pannon RTV/Raffai Csaba

Szerbiába csempészték volna a migránsokat, a rendőrség őrizetbe vette őket

2019-02-18
08:37
Forrás
Pannon RTV
Észak-Macedónia rendőrsége a hétvégén több embercsempész akciót hiúsított meg. A migránsokat Szerbiába, onnan pedig Nyugat-Európába akarták eljuttatni.

Vasárnap este az észak-macedóniai rendőrség megállított egy autót, amelyben a sofőr mellett 9 pakisztáni menekült tartózkodott. Az autó vezetőjét őrizetbe vették. Egy másik akció során egy gépjármű ellenőrzésekor további 13 szíriait vettek őrizetbe. A sofőrnek sikerült elmenekülnie, a migránsokat pedig visszatoloncolják Görögországba.

migránsok
Észak-Macedónia

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.