Ugrás a tartalomra
Szijjártó Péter
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Szijjártó: nem tartózkodik konzuli védelemért regisztrált magyar Kabulban

2018-01-21
13:30
Forrás
MTI
Magyarország folyamatosan egymásnak ellentmondó híreket kap az esetleges magyar érintettségről, de az afganisztáni helyzet miatt az információkat nem lehet hitelesnek minősíteni.

Nincs konzuli védelemért regisztrált magyar állampolgár Kabulban - közölte Szijjártó Péter. A magyar külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatása szerint a Terrorelhárítási Központtal és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálattal együttműködve folyamatosan vizsgálják a Kabulban történő eseményeket. Egy magyar állampolgár január első napjaiban Kabulban tartózkodott, de megerősítette, hogy már hazatért Magyarországra - tette hozzá. A külügyminiszter tájékoztatása szerint jelenleg folyamatosan egymásnak ellentmondó híreket kapnak az esetleges magyar érintettségről, de az afganisztáni helyzet miatt az információkat nem lehet hitelesnek minősíteni. 

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű