Ugrás a tartalomra
Szijjártó Péter
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Szijjártó: nem tartózkodik konzuli védelemért regisztrált magyar Kabulban

2018-01-21
13:30
Forrás
MTI
Magyarország folyamatosan egymásnak ellentmondó híreket kap az esetleges magyar érintettségről, de az afganisztáni helyzet miatt az információkat nem lehet hitelesnek minősíteni.

Nincs konzuli védelemért regisztrált magyar állampolgár Kabulban - közölte Szijjártó Péter. A magyar külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatása szerint a Terrorelhárítási Központtal és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálattal együttműködve folyamatosan vizsgálják a Kabulban történő eseményeket. Egy magyar állampolgár január első napjaiban Kabulban tartózkodott, de megerősítette, hogy már hazatért Magyarországra - tette hozzá. A külügyminiszter tájékoztatása szerint jelenleg folyamatosan egymásnak ellentmondó híreket kapnak az esetleges magyar érintettségről, de az afganisztáni helyzet miatt az információkat nem lehet hitelesnek minősíteni. 

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű