Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Attila

Szlávik: Mindegyik Magyarországon engedélyezett vakcina biztonságos és hatékony lesz

2020-11-30
07:40
Forrás
hirado.hu
Az a jó oltás, ami már rendelkezésünkre áll, és minél hamarabb megkapja az ország, annál jobb lesz mindenkinek – fogalmazott Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az M1 Ma este című műsorában.

Azt nem tudjuk megmondani, hogy az Európai Unió által eddig lekötött négyféle koronavírus-oltás közül melyiket kapják meg a magyar emberek, de amit végül Magyarországon engedélyezni fognak, azok közül mindegyik biztonságos és hatékony lesz – jelentette ki Szlávik.

A szakember kifejtette, hogy az új típusú koronavírus állandóan változik, ezért többször is el lehet kapni. 

Magyarország
koronavírus
vakcina
védőoltás
Szlávik János

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.
08:46, Frissítve: 12:19

Szerbiában megkezdődött a tömeges oltás

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.