Ugrás a tartalomra

Szolgálaton kívül is szolgálatban

2019-06-20
07:04
Forrás
police.hu
Egy szabadnapos rendőr fogta el azt a férfit, aki ellopta egy nő táskáját, majd amikor az asszony megpróbálta visszaszerezni, megütötte.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. június 18-án este nyolc óra körül bement egy budapesti családi házba, ahonnan ellopott egy táskát. Amikor a tulajdonos észrevette a lopást, a tolvaj után futott, és megpróbálta visszaszerezni. A fiatal férfi nem adta vissza a táskáját, és még meg is ütötte a nőt.

A történteket látta egy kutyáját sétáltató szabadidejét töltő rendőr. Dinnyés Ádám r. őrmester azonnal szolgálatba helyezte magát, elfogta és a kollegái kiérkezéséig visszatartotta a 19 éves szigetszentmiklósi R. Szilárdot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei R. Szilárd elfogását követően előállították a kerületi kapitányságra, ahol rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Magyarország

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.