Ugrás a tartalomra

Szolgálaton kívül is szolgálatban

2019-06-20
07:04
Forrás
police.hu
Egy szabadnapos rendőr fogta el azt a férfit, aki ellopta egy nő táskáját, majd amikor az asszony megpróbálta visszaszerezni, megütötte.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. június 18-án este nyolc óra körül bement egy budapesti családi házba, ahonnan ellopott egy táskát. Amikor a tulajdonos észrevette a lopást, a tolvaj után futott, és megpróbálta visszaszerezni. A fiatal férfi nem adta vissza a táskáját, és még meg is ütötte a nőt.

A történteket látta egy kutyáját sétáltató szabadidejét töltő rendőr. Dinnyés Ádám r. őrmester azonnal szolgálatba helyezte magát, elfogta és a kollegái kiérkezéséig visszatartotta a 19 éves szigetszentmiklósi R. Szilárdot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei R. Szilárd elfogását követően előállították a kerületi kapitányságra, ahol rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Magyarország

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.