Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Több mint négyszáz határsértő ellen intézkedtek a magyar rendőrök a hétvégén

2022.01.24
07:01
2022.01.24
07:13
Forrás
MTI
Az elmúlt héten Magyarország területén 1394 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza.

Péntektől vasárnapig 455 határsértővel szemben intézkedtek a magyar rendőrök és katonák - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn. A statisztika szerint pénteken 184, szombaton 176, vasárnap 92 jogellenesen Magyarország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Emellett az ország belsejében elfogtak három határsértőt, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

migráns
határ
illegális bevándorlás

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.