Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Torlódás az M5-ösön és a röszkei autópálya-határátkelőnél

2022.08.05
09:00
Forrás
Police.hu
Baleset miatt araszolnak az autósok, a szerb-magyar határon pedig feltorlódtak a járművek.

Baleset miatt torlódik a forgalom Magyarországon az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Örkény térségében. Több jármű ütközött, az 52-es kilométernél a belső és a leállósávot lezárták, a forgalom a külső sávon araszol, a torlódás öt kilométeres.

Nagy a forgalom az említett útszakaszon a röszkei autópálya határátkelőnél is a police.hu információi szerint. Kétórás a várakozás a Szerbiába tartók számára. A közösségi oldalakon több mint 3 órát írnak.

M5-ös
baleset
torlódás
Röszke-Horgos határátkelő
autópálya-határátkelő
várakozás

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.