Ugrás a tartalomra

Torlódás az M5-ösön és a röszkei autópálya-határátkelőnél

2022.08.05
09:00
Forrás
Police.hu
Baleset miatt araszolnak az autósok, a szerb-magyar határon pedig feltorlódtak a járművek.

Baleset miatt torlódik a forgalom Magyarországon az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Örkény térségében. Több jármű ütközött, az 52-es kilométernél a belső és a leállósávot lezárták, a forgalom a külső sávon araszol, a torlódás öt kilométeres.

Nagy a forgalom az említett útszakaszon a röszkei autópálya határátkelőnél is a police.hu információi szerint. Kétórás a várakozás a Szerbiába tartók számára. A közösségi oldalakon több mint 3 órát írnak.

M5-ös
baleset
torlódás
Röszke-Horgos határátkelő
autópálya-határátkelő
várakozás

Most

18:12, Frissítve: 18:17

Két nap alatt ezer kilométert repült egy mentett kis hattyú

Példa értékű összefogással és sikersztorival zárult a kis hattyú megmentése. A jeladóval ellátott kis hattyú a szabadon engedését követően egy hónapra, április 12-én útnak indult, a legfrissebb adatok alapján, jelenleg a Fekete-tengernél tartózkodik.
17:18, Frissítve: 19:33

Az éghajlatváltozás a méztermelésre is kihat

Az enyhe téli időjárás és az éghajlat változása a méhészeket is nehéz helyzetbe hozza. A méhészek elmondása szerint idén szokatlanul korán virágzásnak indult a repce és az akác, aminek hatására a méhek is idő előtt megkezdték munkájukat.
16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.