Ugrás a tartalomra
Pixabay - illusztráció

Turbó körforgalmak épülnek Magyarországon

2019-07-15
16:52
Forrás
MTI
A több sávos körforgalmakat az M5-ös autópálya és az 54-es főút találkozásánál alakítják ki.

A munkálatokat még ebben a hónapban elkezdik a Kecskemétnél lévő csomópontnál. Az építkezés idejére az autópálya fel- és lehajtó ágait lezárják. A munkálatok novemberig tartanak. A turbó körforgalom több sávos, a körpályán nem lehet sávot váltani, kihajtani pedig csak az előre kiválasztott sávból lehet.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint, Kecskemét és Jakabszállás között az építési terület közelében óránként 40-60 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben. A Budapest felől érkezők a "81 - Kecskemét Északi elkerülő" kijáratnál a 445-ös Kecskemét Északi elkerülőn közlekedve tudják az 54-es főutat megközelíteni. A Szeged felől érkezők pedig a "109 - Kiskunfélegyháza észak" kijáratnál Városföld felé haladva az 5-ös főúton közlekedve érhetik el az 54-es főutat.

Magyarország
turbó körforgalom
körforgalom

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.