Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Tűzoltók dolgoznak a vihar okozta károk helyreállításán Magyarországon

2021.07.17
13:35
Forrás
MTI
Az Országos Meteorológiai Szolgálat egész Magyarország területére figyelmeztetést adott ki.

Magyarország szerte tűzoltók dolgoznak a vihar okozta károk helyreállításán. Az erős szél sok gondot okozott.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta, legtöbb riasztásuk Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád-Csanád és Hajdú-Bihar megyében volt Mukics Dániel kiemelte, hogy ha az úton összegyűlik az esővíz, gyalogosan, kerékpárral, autóval ne keljenek át rajta.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat egész Magyarország területére figyelmeztetést adott ki. Az ország nagyobb részén a felhőszakadás veszélye miatt másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

viharkár
eső
szél

Most

22:03, Frissítve: 22:18

2700 fertőzött az észak-bácskai körzetben

Egy hét alatt több mint 25 százalékkal emelkedett az aktív koronavírus-fertőzöttek száma az észak-bácskai körzetben - mondta a Közügyekben dr. Bohucki Nebojsa. Egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is.
20:46, Frissítve: 21:54

Sofőrhiány van Szerbiában

Egyre nagyobb gondot okoz a világban és Szerbiában is a sofőrhiány. A szakértők szerint az egyik probléma, hogy minden harmadik sofőr hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt és gondok lehetnek az utánpótlással.
18:25

Katonai puccs Szudánban

Szudánban totális katonai puccs zajlik, amelyet a népnek meg kell akadályoznia, a hadsereg őrizetbe vette a kormány legtöbb tagját és több kormánypárti pártvezetőt - közölte az ország tájékoztatási minisztériuma.
18:17

Telefonon egyeztetett Johnson és Putyin

Telefonos megbeszélést tartott az egy hét múlva Glasgowban kezdődő nemzetközi klímacsúcsról és a kétoldalú kapcsolatokról Boris Johnson brit miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán

Összedőlt egy buszmegálló Szabadkán az Ivan Sarić Műszaki Iskolával szemben, miután annak kedden a reggeli órákban nekihajtott a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat autóbusza.