Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Újabb 140 ezer adag orosz vakcina érkezik Magyarországra

2021.04.12
19:19
2021.04.12
22:59
Forrás
MTI
Kedden 140 ezer második dózis Szputnyik vakcina érkezik Magyarországra - mondta Facebookon közzétett videójában Szijjártó Péter, miután fogadta Jevgenyij Sztanyiszlavov új orosz nagykövetet.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter az orosz nagykövettel elsősorban a világjárvánnyal szembeni küzdelemről, és az annak nyomán felépített magyar-orosz együttműködésről beszélt. Szijjártó Péter jó hírnek nevezte, hogy kedden, valószínűleg a késői órákban érkezik meg az újabb 140 ezer második oltás. Így, akik már megkapták a Szputnyik vakcinát, és várják a második adagot, számukra a második oltás beadását is meg tudják kezdeni az orvosok.

Szputnyik V
vakcina
Magyarország
Szijjártó Péter

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.