Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Újra a napsütésé a főszerep Budapesten

2021.07.20
15:21
2021.07.20
17:27
Hatalmas vihar, eső, jég, vízzel elárasztott utcák és megváltozott tömegközlekedési menetrendek. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű eső nem csak a közlekedésben okozott komoly fennakadásokat.

Napokig borús, esős volt az időjárás, de a kánikula egyelőre még nem tér vissza. A hétvégén mérhetünk ismét 30 fok feletti értékeket.

Pannon RTV/Juhász Géza

Kedden délelőtt már teljesen más képet mutatott a magyar főváros. Hétfőn hajnalban még hatalmas viharok voltak, és utána egész nap, kisebb-nagyobb intenzitással esett az eső. Keddre azonban kiderült az ég, és lassan kezd visszatérni az igazi nyári, meleg időjárás.

Pannon RTV/Juhász Géza

Az előrejelzés szerint egy időre búcsút mondhatunk az esős időnek, ugyanakkor újra kezd lassan, de biztosan visszatérni a kánikula.

Az előrejelzés szerint a hét további részében szárazabb idő várható, és fokozatosan melegszik majd az idő. A következő napokban még mindenhol 30 Celsius-fok alatt alakulnak a maximumok, a hétvégén már magasabb értékek is lehetnek.

Budapest
időjárás

Most

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.