Ugrás a tartalomra
pixabay/jorono

Ülésezett a montenegrói Szocialisták Demokratikus Pártjának főbizottsága

2020.09.05
16:25
2020.09.05
17:03
Forrás
Szerbiai RTV
A Szocialisták Demokratikus Pártja feltétel nélkül támogat minden kormányt, amely folytatja a montenegrói értékek fejlesztését és az ország érdekeinek védelmét.

Ezt a döntést hozta a politikai tömörülés főbizottsága a montenegrói választások kapcsán. A szocialisták értékelése szerint továbbra is ők a legerősebb párt a tengerparti országban. A közleményük szerint ennek ellenére az a tény, hogy a parlamentben nincs többségük, a választás sikertelenségét jelenti számukra. A Milo Đukanović vezette párt 30 mandátumot szerzett, a jól megszokott koalíciós partnereikkel együtt 38 képviselőjük van, ami nem elég a kormány megalakításához. 

Milo Đukanović
Montenegró

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.