Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Változás a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyen!

2021.12.23
07:50
Forrás
police.hu
Ma csak a Magyarországról kilépők használhatják 7-től 19 óráig.

A kilépés gyorsítása érdekében december 23-án ideiglenesen csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyet 7 órától 19 óráig. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés - tájékoztat a police.hu.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek, emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

határátkelő
Röszke-Horgos határátkelő

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű