Ugrás a tartalomra
Facebook/Külhoni Magyarok

Varázslatos fényképekre lehet szavazni a Külhoni Magyarok Facebook-oldalán

2021.05.31
11:36
Forrás
Pannon RTV
A portál Magyar szemmel címen indított fotópályázatának összesen 80 fotója tekinthető meg, két albumba osztva.

A látványos fényképek a világ legszebb tájait örökítik meg, az egzotikus helyszínek mellett pedig számos magyar kötődésű, Kárpát-medencei vidék is látható. A közönségszavazásnál a like-ok száma dönt, kategóriánként a három legnépszerűbb fotó készítője értékes jutalomban részesül. A voksolás holnap zárul, az első album esetében 4-kor, a másodikéban pedig éjfélkor. A beérkezett képek közül a szakmai zsűri is kiválasztja a legjobbakat, eredményhirdetés csütörtökön lesz.

A Külhoni Magyarok Facebook-oldala itt található.

 

külhoni magyarok
fénykép
fotó
Fotópályázat
szavazás

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.