Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Világszinten is kiemelkedőek a magyar vízipar szakemberei

2019-10-16
16:06
2019-10-16
16:12
Forrás
MTI
A magyarországi víziparban felhalmozódott tudástőke exportképes termékké vált - mondta Áder János magyar köztársasági elnök a Budapesti Víz Világtalálkozón Budapesten.

Az államfő a tanácskozás második napján megtekintette a vízipari szakkiállítást, majd újságíróknak kiemelte: a rendezvényen azt látni, hogy egyetemek, vízipari szereplők, valamint a szakigazgatás oldaláról résztvevők hogyan kezdtek el gondolkodni az elmúlt években, és hogy ez a munkakapcsolat hogyan válik egyre gyümölcsözőbbé. Megjegyezte, itt nemcsak magyarországi problémákra adnak megoldásokat, hanem a világ más tájain jelentkező gondokra is.

vízipar
Magyarország
szakemberek
Áder János
köztársasági elnök
Budapesti Víz Világtalálkozó
Budapest

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.