Ugrás a tartalomra
pixabay/alexas_fotos

Vörös kód riasztás lépett életbe Magyarországon

2019-06-13
12:59
Forrás
hirado.hu
Amellett, hogy hőségriadó van érvényben Magyarország-szerte, kiadta a vörös kódot is a magyar Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Fülöp Attila magyar szociális ügyekért felelős államtitkár a közmédiának azt mondta, hogy a vörös kód vasárnap éjfélig érvényes.

A kánikula alatt hűvös szállást kell biztosítani a hajléktalanoknak. Ahogy fogalmazott: kánikulában is az élet védelme az első. Magyarország-szerte egyébként palackozott vizet osztanak és arra hívják fel az emberek figyelmét, hogy csakis indokolt esetben tartózkodjanak a tűző napon 10 és 16 óra között.

vörös kód
riasztás
hőségriadó
Magyarország

Most

14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.